Черкаські «батьківщинівці» повідомили про переслідування зі сторони СБУ

Черкаські «батьківщинівці» повідомили про переслідування зі сторони СБУ

Сьогодні під час пресконференції голова міської партійної організації «Батьківщина» Роман Діскант, депутат міської ради Руслан Петрик та співзасновник мережі магазинів «Деликат» Олег Хелетій заявили, що правоохоронні органи чинять на них тиск.

Зокрема, за словами Руслана Петрика, 14 червня у його приймальні знайшли незаконний апарат для прослуховування.
− Я звернувся до поліції, вони це зафіксували, але далі справа так і не пішла. Ніяких слідчий дій досі немає, − сказав Руслан Петрик.
Партійці зазначають, що це пов’язано із їхньою політичною діяльністю, зокрема й через те, що вони підтримують міського голову Анатолія Бондаренка. Також, за їхніми словами, про них працює СБУ.

− Передвиборча кампанія починається тоді, коли починається тиск на бізнес. Ми це пережили у 2010 та 2014 роках, коли йшли на вибори. Наш бізнес розвивається, ми створюємо робочі місця, будуємо магазини, платимо податки. У групі «Деликат» налічується 17 магазинів, близько 2000 робочих місць, понад 4 млн грн податків щомісячно до місцевого бюджету. Це успішний бізнес, який діє давно й потужно в Черкасах. Це лідер продовольчого ринку в місті, ми конкуруємо із всеукраїнськими продовольчими мережами, − зазначив Роман Діскант.
Крім того, депутати сказали, що з наступного тижня чекають на обшуки правоохоронних органів у себе на підприємствах та вдома.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x