Офіційний баскетбольний сезон в Україні стартуватиме на початку жовтня

Офіційний баскетбольний сезон в Україні стартуватиме на початку жовтня

Відбувся Виконком ФБУ, на якому в режимі Zoom-конференції обговорили низку важливих питань, зокрема старт нового баскетбольного сезону. Про це повідомляють на сайті БК «Черкаські Мавпи».

В підсумку обговорення, призначенно нові дати проведення Фіналу чотирьох Кубка України-2020, який перенесли з березня через пандемію коронавіруса.

Новою датою проведення Ф4 та, відповідно, нового баскетбольного сезону в Україні, встановлено 3-4 жовтня — перші вихідні місяця.

Також планується, що новий сезон Суперліги Парі-Матч стартуватиме за тиждень після проведення Фіналу чотирьох.

У Фіналі чотирьох, нагадаємо, зіграють чинний володар трофею Дніпро, южненський Хімік, Київ-Баскет та Одеса.

Також виконком ФБУ розглянув питання про збільшення кількості команд-учасниць наступного сезону у Суперлізі Парі-Матч.

Наразі бажання приєднатись до команд елітного дивізіону виявляють кращі команди минулого сезону Вищої ліги — представники Тернопіль-ТНЕУ (переможець групового раунду) та БК Рівне, який посів друге місце.

Дедлайн прийому заявок встановлено 10 липня — до цієї дати клуби мають підтвердити готовність грати в Суперлізі, та фінансові гарантії.

При цьому, до головного дивізіону буде допущено лише один клуб. Якщо вимоги по підвищенню в класі виконають та фінансові гарантії нададуть обидва клуби, учасником наступного сезону Суперліги стане Тернопіль-ТНЕУ, як команда з вищим рейтингом за підсумками минулого сезону.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x