На Канівщині хлопчик помер від враження струмом

На Канівщині хлопчик помер від враження струмом

Медики дуже стурбовані ситуаціями та нещасними випадками, внаслідок яких травмуються та гинуть діти.

Про це повідомляє КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

Тільки за вчорашній день працівники екстренки виїжджали для надання допомоги двом 17-річним хлопцям, які упали зі скутера в Умані та до 6-річного хлопчика, якому автомобіль наїхав на ногу у Черкасах.

Також дві бригади медиків намагались повернути до життя 8-річну дівчинку в селі Ковалиха Смілянського району, яка впала в басейн на подвір’ї.

А у селі Михайлівка Канівського району медпрацівники намагались реанімувати 8-річного хлопчика після ураження струмом. Але у двох останніх випадках фахівці екстреної допомоги були не в силах врятувати діток, хоч і протягом довгого часу проводили серцево-легеневу реанімацію.

«На жаль, канікули не проходять без прикрих випадків. Тож, шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про їхню безпеку, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Демонструйте на власному прикладі правила поведінки на водоймах та дорогах, обережність у поводженні з вогнем, електричними та газовими приладами, побутовою хімією, ліками тощо. Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Бо часом ці хвилини вимірюються ціною життя», – зазначено у повідомленні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x