У Черкасах покупець побив продавця супермаркету за неякісне обслуговування

У Черкасах покупець побив продавця супермаркету за неякісне обслуговування

Правоохоронці затримали агресивного покупця. Невдоволений обслуговуванням 26-річний молодик завдав тілесних ушкоджень працівнику мережевого супермаркету. Повідомляють в поліції охорони в Черкаській області.

Близько опівночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення про бійку в цілодобовому супермаркеті по вулиці 30 років Перемоги. На відпрацювання інформації прибув наряд реагування Управління поліції охорони в Черкаській області.

Поліцейські негайно припинили бійку за участю молодика з ознаками алкогольного сп’яніння, який наніс тілесні ушкодження охороннику торговельного закладу, порушуючи карантинні вимоги.

– Під час затримання чоловік чинив опір та погрожував фізичною розправою, супроводжуючи свої дії ненормативною лексикою. Вгамувати його вдалося тільки за допомогою кайданок, – розповідає співробітник поліції охорони Олег Кубишка.

За словами працівників супермаркету, причиною конфліктної ситуації стала неадекватна поведінка покупця, якому, нібито не сподобалося обслуговування.

В ході перевірки встановлено особу правопорушника. Ним виявився місцевий житель 1994 року народження. Чоловік раніше неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронних органів та був судимий за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Потерпілого з тілесними ушкодженнями забрала карета «швидкої» до лікарні. Затриманого доставлено до Черкаського відділку поліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x