69 уманських випускників претендують на медаль

69 уманських випускників претендують на медаль

Серед Уманських випускників 11-х класів є: 3 переможці III (всеукраїнського) етапу конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН, 36 переможців II (обласного) етапу конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН, 17 переможців III (обласного) етапу предметних олімпіад, 2 переможця спортивних змагань всеукраїнського рівня, 6 гуртківців позашкільних навчальних закладів, які посіли призові місця в змаганнях на обласному та всеукраїнському рівнях. Про це розповіла начальник відділу освіти Уманської міської ради Оксана Герасименко на прес-конференції, що відбулась 28 травня.

«У 2014 році завершують навчання 533 учня 11-х класів. 82 (тобто 15 %) випускників шкіл є претендентами на золоту та срібну медалі, зокрема: 69 – на медаль «За високі досягнення у навчанні» та 13 – на медаль «За досягнення у навчанні», – поінформувала Оксана Володимирівна.

Навчальні заняття в 11-х класах завершено 22 травня, в 1-10 класах завершуються 30 травня. В цей день у всіх загальноосвітніх навчальних закладах міста буде проведено свято «Останній дзвоник». А 31 травня на Центральній площі о 18.00 відбудеться загальноміське свято «Випускник-2014».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x