Посадовці «Канівського лісового господарства» незаконно продавали деревину

Посадовці «Канівського лісового господарства» незаконно продавали деревину

За відпуск деревини без участі в аукціонах отримали від підприємців «винагороди» на загальну суму понад 84 тисячі гривень. Наразі трьом особам повідомлено про підозру. Повідомляють в ГУНП в Черкаській області.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Черкаській області спільно зі слідчими територіального управління ДБР, розташованого в місті Києві, за процесуального керівництва прокуратури Київської області викрили злочинну схему, організовану посадовцями ДП «Канівське лісове господарство». Останні систематично вимагали та отримували неправомірну вигоду від суб’єктів господарювання за реалізацію лісу-кругляку без участі в аукціонах. Також займалися розкраданням лісу з масивів державного підприємства.

У ході слідства правоохоронці задокументували факти отримання трьома посадовцями хабарів на загальну суму понад 84 тисячі гривень. Крім того, одного з правопорушників затримали під час отримання 19 тисяч гривень неправомірної вигоди.

25 червня, усім фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.28 та ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x