У Черкасах автомобіль наїхав пішоходу на ногу і зник

У Черкасах автомобіль наїхав пішоходу на ногу і зник

У Черкасах на вулиці Оборонній автомобіль іноземної реєстрації наїхав на ногу пішоходу та зник з місця пригоди. За інформацією яку надав заявник, поліцейських було орієнтовано на пошуки вказаного транспортного засобу. Менш ніж за добу у Черкасах на вулиці Волкова, екіпаж патрульних поліцейських виявив та зупинив схожий за описом автомобіль Ford Focus. Повідомляє пресслужба Патрульна поліції Черкаської області.

За кермом перебував раніше судимий 30-річний чоловік з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Також інспектори встановили, що ця особа протягом року вже притягувалася до адміністративної відповідальності за нетверезе водіння та була позбавлена права керування транспортними засобами.

Під час поверхневої перевірки автомобіля, було виявлено речовину, ззовні схожу на наркотичну. На місце події прибула слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції, яка вилучила невідому речовину та зайнялася перевіркою інформації по факту ДТП з постраждалими.

Патрульні доставили порушника на огляд до лікаря-нарколога, де він здав відповідні аналізи та склали на нього постанову за ч.4 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортним засобом).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x