Ветерани-силовики Черкащини об᾿єдналися для перемоги на виборах

Ветерани-силовики Черкащини об᾿єдналися для перемоги на виборах

Ветерани Афганістану, воїни АТО, чорнобильці, прикордонники та представники інших подібних організацій на Черкащині оголосили про те, що вони об᾿єднують свої зусилля, щоб спільно йти на вибори до місцевих рад.

– Свого часу у Черкасах стартувала наша Спілка, і весь нинішній афганський рух пішов із цієї землі по всій Україні та всьому Союзу, – зазначив голова Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Сергій Червонописький. – Ми перед зустріччю спілкувалися між собою і говорили, що ми ніколи не любили займатися політикою, але нас змушують, бо життя вже нестерпне. Переконаний, що нам треба готуватися до того, що проти нас буде організована серйозна боротьба, але я впевнений, що ми переможемо.

Ветерани-силовики Черкащини об᾿єдналися для перемоги на виборах

У спільну політичну силу об᾿єдналися 9 громадських організацій, кожна з яких опікується певними категоріями громадян.

– Ключове слово нашої партії – «Ветерани». І йдеться не лише про ветеранів війни, а й взагалі про всіх людей, – підсумував зустріч директор ГС «Черкаська обласна спілка ветеранів Афганістану та учасників бойових дій» Сергій Якимчук. – Є така крилата фраза: майбутнє – це діти, але насправді це не зовсім так. Майбутнє для кожного – це старість і вона має бути захищена.

Ветерани-силовики Черкащини об᾿єдналися для перемоги на виборах

Він також зачитав текст звернення ветеранів до громадян:
«Роки сподівань закінчилися. До влади повинні прийти люди, які знають проблеми громад і кожного громадянина зокрема, які зможуть повернути вектор розвитку від збагачення окремих осіб до загальної соціальної справедливості, – ідеться у зверненні ветеранів. – Ми – за соціально орієнтований розвиток держави і бізнесу, за соціальну мораль у суспільстві і соціальне розуміння у владців. Обравши такий курс, закликаємо усіх громадян приєднатися до нашого об᾿єднання та стати кандидатами до місцевих рад, на посади міських, селищних, сільських голів та старост».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x