В області відремонтували ділянку дороги на трасі Київ-Одеса

В області відремонтували ділянку дороги на трасі Київ-Одеса

У Черкаській області відремонтували ділянку дороги М-05 Київ-Одеса км 143+028 – км 152+918. Відремонтовано ділянку дороги у Жашківському районі загальною протяжністю 10 км. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Черкаській області.

У межах ремонтних робіт підрядне підприємство повністю відновило проїзну частину (влаштували три шари асфальтобетонного покриття), укріпили узбіччя, влаштували з’їзди з автодороги, тротуари, бар’єрне огородження, бордюри, нанесли пластикову дорожню розмітку та встановили нові дорожні знаки та сигнальні стовпчики. Також відновлено 7 перехрещень і примикань, виконано ремонт транспортної розв’язки у різних рівнях, відремонтовано автобусні зупинки, 10 водопропускних споруд та два шляхопроводи.
Роботи виконувала підрядна організація: ТОВ «ШРБУ-48.

План Укравтодору – системне оновлення дороги на всій протяжності за 2020-2021 роки. Йдеться не лише про проєктування та капітальний ремонт, але й розвиток придорожньої інфраструктури, влаштування сучасних майданчиків відпочинку, встановлення майданчиків Weigh-in-Motion, низку безпекових заходів тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x