На Черкащині стартував туристичний проект «Perekotypole»

На Черкащині стартував туристичний проект «Perekotypole»

Через всесвітню пандемію люди не можуть подорожувати світом, адже майже всі країни на карантині. Саме це наразі спонукає велику кількість людей пізнавати рідну країну, міста та регіони. Зважаючи на це, зараз настав найкращий час, щоб привернути увагу до цікавих місць, ландшафтів, архітектури та людей. Про це повідомляють у Черкаській ОДА.

Саме тому два черкаські мандрівники вирушають на автомобілі в експедицію по Черкаській області. Вони відвідають десятки різних міст, сіл, природних ландшафтів, зустрінуть сотні цікавих людей. Вони зніматимуть відео та вестимуть власний влог, де розказуватимуть, що варто побачити на Черкащині, як туди дістатися, де зупинитися, поїсти, переночувати.

За результатами експедиції планується 16 випусків влогу, близько 30 документальних історій людей та близько 50 кепшн-відео.

Експедиція триватиме протягом трьох місяців 2020 року, у планах мандрівників об’їхати всю Черкаську область. Вже в липні всі бажаючі зможуть побачити перші випуски відео та влогу. Завершити проект планується у грудні 2020 року.

Цього тижня команда проекту вирушила у свою першу експедицію за Канівським напрямком.

Наразі команда проекту шукає партнерів, яким цікаво ставши частиною цього проекту розказати про себе. Одним із партнерів проекту вже став Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА.

Проект «Perekotypol» – це доволі цікава й амбітна ініціатива зробити Черкаську область відомою на весь світ. Нам дуже подобається ідея розповідати не лише про туристичні локації, а й про цікавих людей та об’єкти, які мають туристичний потенціал. Така популяризація регіону є надзвичайно важливою, особливо зараз, адже ми знаходимося на фінальному етапі розробки бренду регіону та маркетингової стратегії, які ми плануємо презентувати через місяць. – говорить Василь Стеценко, директор Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x