Обласній лікарні продали обладнання за 750 тис. грн

Обласній лікарні продали обладнання за 750 тис. грн

Прокуратурою області розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання приватним підприємством службовим становищем, в результаті якого державі завдано збитків на суму 750 тис грн. Про це Нову Добупоінформували в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Так, прокуратурою проведено перевірку щодо додержання Закону України «Про здійснення державних закупівель» в діяльності комунального закладу «Черкаська обласна лікарня обласної ради», під час якої виявлені порушення.

У ході перевірки встановлено, що службові особи одного із приватних підприємств у 2012 році реалізовуючи медичному закладу області обладнання, а саме магнітно-резонансний томограф, рентгенографічну та флюорографічну систему на загальну суму 40 млн грн, завищили їх ціну на 750 тис грн, чим спричинили державі збитків на зазначену суму.

За результатами перевірки прокуратурою області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364-1 КК України (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми).

Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x