У Смілі вирішують, де розмістити цього року Алею парасольок

У Смілі вирішують, де розмістити цього року Алею парасольок

У минулому році у Смілі зробили алею парасольок, яка прикрашала центр міста. Навколо неї вчинилося кілька скандалів. Частину майже відразу зламав вітер, потім виявилося, що бюджетні кошти було витрачено без конкретного звіту. Приватні підприємці та ГО «Сміла своїми руками» врятували ситуацію. Закупили нові якісні парасольки і прослідкували, щоб їх міцно закріпили. Восени парасольки зняли. Цього року «парасолькове питання» постало знову. Пише сайт «4733.com.ua».

Весною парасольки на місце не повернули через карантин. Зараз карантин послаблений і можна повернутися до цього питання та прикрасити Смілу сучасною задумкою з парасольками, але постала інше проблема.

Міська влада стверджує, що вішати парасольки на старому місці недоцільно. Там і так вже є нічна підсвітка. Для парасольок треба знайти інше місце. Можна на бульварі Бобринського. Але треба розрахувати, щоб це місце було безпечним для перехожих, щоб враховувалась роза вітрів, парусність, аби не повторити помилки минулого року і ті зонтики не пошматував вітер. Також потрібно виділити кошти на будівництво підвісної конструкції та закріплення цих парасольок.

«На даний час всі демонтовані парасьольки, в повному обсязі, зберігаються на складі і чекають на можливість їх розміщення. Минулого тижня була нарада з місцевою владою про можливість розміщення алеї на бульварі Бобринського, – пише на своїй сторінці у Фейсбук голова ГО «Сміла своїми руками» Андрій Черничко. – Алея парасольок 100% буде в нашій Смілі. Коли і де буде вирішено смілянами».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x