У Черкасах двоє чоловіків намагалися здати в ломбард крадений смартфон

У Черкасах двоє чоловіків намагалися здати в ломбард крадений смартфон

У Черкасах поліцейські охорони затримали двох чоловіків під час спроби збуту краденого смартфона. Раніше судимий чоловік та його спільник намагалися отримати грошові кошти в одному з місцевих ломбардів за крадений ґаджет, але уважний працівник закладу натиснув кнопку «Терміновий виклик поліції».

Близько сімнадцятої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «Тривога» з ломбарду по бульвару Шевченка.

Прибувши за вказаною адресою, наряд реагування виявив двох чоловіків, які помітно нервували. Працівник установи пояснив, що відразу натиснув «тривожну» кнопку коли під час перевірки смартфона виявилося, що той крадений та перебуває у розшуку днем раніше.

Побачивши поліцейських, чоловіки намагалися втекти. Правоохоронці їх затримали та викликали слідчо-оперативну групу. Затриманих доставлено до Черкаського ВП. Під час перевірки встановлено особи правопорушників. Ними виявилися місцеві жителі, 1983 та 1978 років народження. Останній раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронних органів, має судимість.

– Система «Терміновий виклик поліції» встановлюється в громадських місцях для оперативного реагування нарядів з метою припинення, попередження правопорушень чи розкриття по гарячих слідах. На сьогодні, в межах Черкаської області їх встановлено 762. У разі порушення публічної безпеки та порядку, скоєння правопорушення, будь-який громадянин, побачивши інформаційну наліпку «Терміновий виклик поліції», може звернутися до адміністрації закладу з проханням терміново викликати поліцію, – зазначив начальник Управління поліції охорони в Черкаській області полковник поліції Василь Курятник.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x