Трагедія на воді: за вихідні в області загинуло четверо людей

Трагедія на воді: за вихідні в області загинуло четверо людей

На вихідних трагедія сталася в селі Сагунівка Черкаського району. Там небайдужі дістали з води 45-річного чоловіка. Медики проводили серцево-легеневу реанімацію. Але повернути чоловіка до життя їм, на превеликий жаль, не вдалося. Про це повідомляють у пресслужбі КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР».

Ще один випадок із летальним результатом стався у суботу на водоймі у селі Чехівка Чорнобаївського району. Там по приїзду бригаді медиків довелось констатувати смерть 39-річного чоловіка, якого довго шукали під водою.
Трагедія сталася й у селі Таганча Канівського району. Там 27-річний чоловік після пірнання отримав перелом шийного відділу хребта. Його у важкому стані медики доправили до Канівської ЦРЛ.

У неділю ж до непоправних наслідків призвело купання на ставку двох сімей поблизу села Тимошівка, що у Маньківському районі. Там дві жінки з двома дітьми попливли на середину ставка на матраці, але той перевернувся. Жінки намагалися врятувати діток. Їм на допомогу кинулися з берега чоловіки. Діти залишились живі. Але порятунок обійшовся ціною життя обох жінок 36-ти та 40-ка років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x