Двоє хлопців погрожували ножем черкащанці через зауваження

Двоє хлопців погрожували ножем черкащанці через зауваження

У Черкасах, на вул. Смілянській двоє молодиків погрожували ножем жінці після того, як вона зробила їм зауваження через викинуту на тротуар пляшку. Коли вона хотіла піти, вони почали переслідувати. Патрульні доставили хуліганів до відділку, зброю вилучили. Повідомляє Патрульна поліція Черкаської області.

«Він підбіг до мене з ножем після того, як я зробила зауваження через викинуту пляшку на тротуарі», – заявила жінка четвертого липня на спецлінію 102. Заявниця повідомила, що двоє хлопців після погроз почали переслідувати її, коли вона намагалася піти з місця.

Черговий екіпаж негайно направився на вулицю Смілянську. Після того, як прибули, осіб, на яких вказувала потерпіла, уже не було, та отримавши орієнтування поліціянти почали обстежувати прилеглі вулиці.

Двоє хлопців погрожували ножем черкащанці через зауваження

За короткий час патрульні виявили чоловіків за описом черкащанки. Під час поверхневої перевірки в них знайшли предмети, що вилучила слідчо-оперативна група на експертизу. 27-ми та 21-річних парубків доставили до Черкаського відділу поліції, де в деталях цієї події розбирається слідчий.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x