На Кам᾿янщині згоріла фура з пальним. Водій загинув

На Кам᾿янщині згоріла фура з пальним. Водій загинув

7 липня, майже півтори години рятувальники одразу трьох пожежних підрозділів ліквідовували наслідки дорожньо-транспортної пригоди, що сталась на трасі Н-1 Київ-Знам’янка. Близько опівночі автомобіль «МAN» з причепом, що перевозив пальне у цистерні, з’їхав у кювет та перекинувся. Розпочалася пожежа внаслідок якої машина згоріла, а водій отримав численні травми, внаслідок яких згодом загинув. Повідомляють в пресслужбі ДСНС України в Черкаській області та в управлінні державного екологічного нагляду (контролю) у Черкаській області.

Сьогодні близько опівночі на трасі Н-1 Київ-Знам’янка неподалік села Михайлівка, що на Кам’янщині сталася дорожньо-транспортна пригода. Кермувальник вантажівки “МAN”, що перевозила 25 тонн пального, не впорався з керуванням, унаслідок чого з’їхав у кювет. Через аварію стався розлив пального, яке миттєво спалахнуло.

На Кам᾿янщині згоріла фура з пальним. Водій загинув

Під час боротьби з пожежою рятувальникам вдалось знайти і винести із вогню водія, який отримав важкі опіки всього тіла. Його було терміново госпіталізовано до Кам’янської ЦРЛ. Нажаль, врятувати життя 53 річного чоловіка не вдалось. Через дві години від отриманих травм він помер.

Спеціалісти Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Черкаській області Державної екологічної інспекції Центрального округу здійснено виїзд на місце дорожньо-транспортної пригоди. На місці ДТП встановлено, що відбулося забруднення ділянки грунту 18х45см. Загальною площею 810 м2.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x