Медики Уманської «екстренки» рятували постраждалих у тяжкій ДТП

Медики Уманської «екстренки» рятували постраждалих у тяжкій ДТП

Учора, 7 липня, близько 23-ї години вечора сталася трагічна аварія на 239 кілометрі траси Київ-Одеса. Із дороги злетів легковий автомобіль, в якому перебувало 5 осіб. Про це повідомляє пресслужба Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Дві бригади Уманської станції ШЕМД виїхали на допомогу Ульяновській бригаді екстренки. Хоча подія сталася вже на території Кіровоградської області, лікарська та фельдшерська бригада з Умані приєдналися до порятунку постраждалих у аварії.

На місці під час сильного дощу медики надавали допомогу 23-річній жінці, у якої була травматична ампутація лівої нижньої кінцівки, травматичний шок та забій головного мозку. ЇЇ у вкрай важкому стані та ще 50-річного чоловіка зі струсом, закритою черепно-мозковою травмою та травмою грудної клітки фахівці екстренки доправили до Уманської ЦРЛ. Ще одній постраждалій надавали невідкладну допомогу фахівці Ульяновської екстренки Кіровоградської області. Водій від допомоги відмовився. Під час аварії загинула 45-річна жінка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x