На ремонт доріг Черкащини спрямували ще 2,4 млрд грн

На ремонт доріг Черкащини спрямували ще 2,4 млрд грн

У межах програми Президента “Велике будівництво” на дороги державного значення Черкащини спрямували цього року рекорду суму – 3,2 мільярда гривень. А днями виділили ще 2,4 мільярда. Про це повідомив голова Черкаської ОДА Роман Боднар під час робочого візиту на Звенигородщину, інформують у пресслужбі ОДА.

Роман Боднар проінспектував роботи на ділянці Катеринопіль-Пальчик-Ямпіль. Тут виконують 12,7 км поточного середнього ремонту. Вартість робіт – 13,7 млн грн.

Ділянка важлива для жителів, з‘єднує Катеринопіль та сусідню Кіровоградську область.

– Як бачимо, темпи робіт високі. Але нас чекають ще кращі результати. На дороги державного значення Черкащини спрямували цього року рекорду безпрецедентну суму – 3,2 мільярда гривень. А днями спрямували ще 2,4 мільярда. У 2020-му плануємо зробити доріг більше, ніж за всі роки разом узяті, починаючи із 2010 року. Сьогодні був прийом громадян у Звенигородці. Дуже приємно, що люди бачать результати дорожнього будівництва і дякують за виконану роботу. Працюємо далі!

Повний перелік автошляхів, які відремонтують за додаткові кошти, за посиланням: https://cutt.ly/NoBcni8

Очільник області поспілкувався із підрядником, обговрили темпи виконання робіт. На сьогодні ремонт дороги відбувається згідно календарного планування. Нагадаємо, що роботи виконує ТОВ “Євробуд-Індустрія”.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x