Черкаські лікарі вивчають нові досягнення медицини

Черкаські лікарі вивчають нові досягнення медицини

28 травня 2014 року на базі КЗ «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» ЧМР відбулася науково-практична конференція на тему «Сучасні погляди на лікування шлунково-кишкових кровотеч». У ній взяли участь лікарі – хірурги, анестезіологи, гастроентерологи, ендоскопісти лікувальних закладів міста. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міської ради.

Під час заходу фахівці детально ознайомилися з новими досягненнями медицини в лікуванні шлунково-кишкових кровотеч та проаналізовано якість лікування хворих на ці захворювання.

Вітальним словом відкрив конференцію головний лікар КЗ «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» ЧМР, головний позаштатний анестезіолог Департаменту охорони здоров’я та медичних послуг ЧМР Олександр Федорук, який наголосив на актуальності теми конференції та аспектів сучасного підходу до вищевказаного питання.

Перед лікарями з тематичними доповідями виступили провідний спеціаліст Полтавської української медичної стоматологічної академії, професор, д.м.н., зав.кафедрою госпітальної хірургії Шейка В.Д. та лікар-хірург хірургічного відділення № 1 Федорук Л.О.

Вони акцентували увагу учасників заходу на діагностуванні, лікуванні та профілактиці гострих шлунково-кишкових кровотеч, некомпенсованого цирозу печінки та варикозного розширення вен шлунка.

Черкаські медики з цікавістю прослухали обидві доповіді та, ділячись власним практичним досвідом, взяли активну участь в їх обговоренні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x