У Черкасах організовано патрулювання біля води

У Черкасах організовано патрулювання біля води

З метою організації безпеки, недопущення нещасних випадків під час проведення випускних вечорів в загальноосвітніх школах 2014 року, рятувальники КУ «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба», організували цілодобове чергування та патрулювання на човнах в місцях проведення заходів біля води. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міської ради.

Як розповів начальник цивільного захисту департаменту ЖКК Черкаської міської ради Юрій Кривошея, організована взаємодія з підрозділами міського відділу управління ДС НС України в Черкаській області, які також посилять групи патрулювання. А також – зв\’язок з відповідальними вчителями та представниками батьківських комітетів, які мають постійно бути з випускниками під час знаходження біля водойму для оперативного реагування на можливу небезпечну ситуацію.

Управління цивільного захисту та КУ «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба» звертається до випускників шкіл з проханням з метою безпеки утриматись від купання у Дніпрі під час випускного вечора.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x