Уманські студенти боролись за звання «кращого знавця пожежної безпеки»

Уманські студенти боролись за звання «кращого знавця пожежної безпеки»

У районному центрі змагалися знавці правил пожежної та техногенної безпеки. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Напередодні канікул уманські рятувальники вирішили у незвичний спосіб привернути увагу до безпеки дітей. У міських школах та педагогічному коледжі відбулись зустрічі вогнеборців з дітьми та молоддю, які були насичені різноманітними освітньо-пізнавальними конкурсами.

Відповіді на питання, що стосуються життєвоважливих питань пожежної безпеки та охорони праці давали уманські студенти. У запеклій інтелектуальній боротьбі вони змагалися за звання кращого знавця протипожежних правил. Проте, незважаючи на те, хто став переможцем, виграли усі, адже знання цих важливих істин може у майбутньому стати у нагоді та врятувати життя молодим людям, а також їхнім рідним і близьким.

Згідно умов змагання ерудити, поділившись на три команди, діставали із «чорної скриньки» різноманітні теоретичні запитання та практичні завдання, серед яких було і надання першої медичної допомоги при пораненнях, кровотечах та переломах. Також кожна команда мала зімітувати ситуацію, зазначену в завданні, провівши увесь комплекс медичних заходів, які необхідно надавати потерпілому. По завершенню заходів усі учасники були нагороджені.

Окрім того, і школярі, і студенти, змогли на кілька хвилин «перевтілитись» у вогнеборця, одягнувши бойове спорядження та спробувавши подати воду із пожежного рукава.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x