Автомобіль уманчанина знайдено по «гарячих слідах»

Автомобіль уманчанина знайдено по «гарячих слідах»

Вранці, 29 травня до Уманського міськвідділу звернувся 37-річний місцевий житель, із заявою про те, що в ніч на 29.05.2014 року, від його домоволодіння, невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «ВАЗ-2107», 2004 року випуску, фіолетового кольору. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі ДАІ.

Під час ранкового інструктажу добового наряду, командиром Уманського взводу ДПС, було доведено інформацію про незаконне заволодіння. Всі екіпажі ДАІ отримали орієнтування по розшукуваному транспортному засобу. І розпочалася клопітка робота правоохоронцями.

Відпрацьовувалися всі найближчі населені пункти району. В лісовому масиві неподалік с. Пікавець Уманського району, екіпажем ДАІ було помічено біля шлагбаума рештки решітки радіатора і скла від фар, які могли належати розшукуваному автомобілю. Після чого працівники ДАІ прийняли рішення обстежити лісову дорогу. І не помилилися вже через 700 метрів від головної дороги в глиб лісу виявили викрадений транспортний засіб. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Наразі проводяться заходи по встановленню осіб, причетних до скоєння цього злочину.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x