«УДАР» готовий ініціювати формування коаліції у міськраді

«УДАР» готовий ініціювати формування коаліції у міськраді

Партія «УДАР Віталія Кличка» готова взяти на себе ініціативу щодо формування коаліції у Черкаській міській раді, але лише з тими демократичними силами, які не брали участі у фальшуванні результатів виборів. Про це повідомив голова Черкаської міської організації «УДАРу» Андрій Кондратенко, пише «Про все».

– Ми відкриті до співпраці з іншими політичними силами, які мають єдині погляди і переконання, головна ціль яких – працювати задля розвитку міста і добробуту черкащан, а не заради власних інтересів. Показовим при формуванні коаліції буде й те, як деякі політичні сили навмисно робили все, щоб сфальшувати результатів виборів по деяких округах та окремих дільницях, – заявив він.

Водночас кандидат у депутати міськради від «УДАРу» Юрій Гончаров зауважив, що правоохоронні органи мають дати оцінку тим протизаконним діям, що відбувалися у день голосування та під час підрахунку голосів.

– Ще у ніч виборів ми побували на дільницях, де було багато запитань і до роботи самої комісії, і до появи незрозумілих бюлетенів. Усі виявлені порушення були зафіксовані, про це були складені відповідні акти. Тож зараз слово залишається за правоохоронними органами, які вже проводять розслідування деяких виявлених фактів, та за міською виборчою комісією, яка вже незабаром закінчить перерахунок голосів і оголосить результати, – зазначив представник «УДАРу».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x