Смілянський безхатченко викрав велосипед

Смілянський безхатченко викрав велосипед

В Смілі безхатченко вкрав велосипед з під’їзду багатоповерхового будинку, який згодом продав перехожим на місцевому ринку. Дільничний інспектор, до якого потерпілий звернувся з заявою, знайшов зловмисника. За скоєне йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До дільничного інспектора Смілянського міськвідділу міліції з завою про крадіжку звернувся 40-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що вночі з під’їзду будинку невідома особа викрала його велосипед. Свій транспорт господар завжди зачиняв на замок і залишав у під’їзді, оскільки ніхто із жителів будинку ніколи не чіпав чужі речі. Міліціонер прийняв заяву і пообіцяв знайти зловмисника.

Спілкуючись з місцевими мешканцями, правоохоронець довідався, що нещодавно один з тутешніх безхатченків пропонував купити недорого велосипед, який за описом був дуже схожий на той, що вкрали у місцевого жителя. Дізнавшись прикмети підозрюваного, міліціонер розпочав його пошуки.

Поблизу залізничного вокзалу, дільничний побачив неохайно одягненого чоловіка, який ніс в руках величезні торби з порожніми пляшками. Чоловік був повністю схожий на того, що продавав на ринку велосипед. В розмові з міліціонером, підозрюваний чоловік не став виправдовуватись і зізнався в крадіжці велосипеда. Зловмисника було доставлено до міськвідділу міліції, де він надав свої свідчення.

В кабінеті слідчого підозрюваний розповів, що в день крадіжки ввечері він підшукував собі місце для ночівлі і, зайшовши до під’їзду одного з будинків помітив там залишений велосипед. Оскільки в пізній час навкруги вже нікого не було, то він вирішив його викрасти, а потім продав за 150 гривень.

На даний час слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Вирішується питання про обрання міри зловмиснику запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x