У Черкасах затопило під’їзд будинку

У Черкасах затопило під’їзд будинку

Сьогодні під час нічної негоди сильні зливи та шквали вітру додали клопоту комунальникам. Зокрема, чи не найбільш з усіх черкаських багатоповерхівок постраждав один з під’їздів будинку на вул. Героїв Сталінграда,6. Інформують у Черкаській міськраді.

Через легковажні дії невідомих осіб, які, схоже, розпивали спиртні напої на даху цього будинку, виявилась забитою пляшками зливова каналізація одного з під’їздів, розташована поруч.

– Зважаючи на те, що дощові потоки, які під час сильної зливи накопичувались на даху, не мали куди стікати. Тож вода, перетнувши захисні бар’єри, хлинула в середину під’їзду. В результаті цього частково постраждало кілька квартир на верхніх поверхах. А також залитими виявились сходові клітини та площадки під’їзду, – повідомила перший заступник директора департаменту-начальник управління житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Алла Грохольська.

За її словами, зараз працівники комунальних служб ліквідують наслідки нічної зливи. Відповідні роботи триватимуть до вечора.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x