Городищанки перемогли на всеукраїнському танцювальному фестивалі

Городищанки перемогли на всеукраїнському танцювальному фестивалі

Кубки, медалі та дипломи – такі трофеї завоювали учасниці ансамблю східного танцю «Дезері» з Городища на фестивалі-конкурсі «Diva Афродіта», що проходив 23-24 травня у Запоріжжі. Чарівні городищанки зайняли чотири перші місця, два другі і одне третє. Перемога далася нелегко. Адже всього на конкурс приїхали понад 500 учасниць з усієї України! І всі красиві, талановиті, спрямовані на високий результат. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Городище інфо».

– Ми представили сім танцювальних композицій, – говорить художній керівник колективу \”Дезері\” Христина Биба. – Виступали всім колективом, а також дуетом і соло. На конкурс їздили: Ольга Качура, Анастасія Лижова, Марія Мирошник, Марина Охріменко, Леся Перепелиця, Світлана Скалига, Яна Тарануха і Олександра Чабан. Нам дуже приємна висока оцінка журі, до якого входять кращі танцівниці країни. Організатор фестивалю – Асоціація сучасного та естрадного танцю України.

До конкурсу дівчата готувалися дуже старанно. Репетиції проходили двічі на тиждень. Також вдома кожну вільну хвилину присвячували удосконаленню рухів. Пошили прекрасні сценічні костюми. Перемога їх окрилює. Хочеться танцювати ще краще.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x