Канівських випускників інтернату привітала ДАІ Черкащини

Канівських випускників інтернату привітала ДАІ Черкащини

З нагоди «Свята останнього дзвоника» завітали до своїх підшефних – учнів Канівської загальноосвітньої школи-інтернату, заступник начальника УДАІ УМВС України в Черкаській області підполковник міліції Віталій Нікітенко та старший інспектор з профілактичної роботи УДАІ капітан міліції Олена Плаксій. Вони привітали школярів з закінченням чергового навчального року, щиро побажали випускникам життєвих перемог та правильного орієнтиру на подальше доросле життя, а всім іншим учням школи відмінних успіхів у подальшому навчанні та веселих канікул. Повідомляють в ДАІ.

Традиційно, правоохоронці приїхали до вихованців інтернату не з пустими руками, кожен випускник отримав пам`ятний фотоальбом та набори солодких подарунків. А для навчального закладу спортивний інвентар.

Варто відмітити, що ці дружні відносини між Черкаськими інспекторами ДАІ і вихованцями Канівської школи-інтернату існують вже більше 14 років. Весь цей час правоохоронці й діти-сироти та ті хто позбавлені батьківської опіки ділять навпіл свої радощі і прикрощі. Інспектори ДАІ завжди намагаються надати посильну допомогу у вирішенні нагальних проблем навчального закладу. Але головне для вихованців школи-інтернату, що не знають батьківської любові і турботи, – це увага й чуйне ставлення людей у погонах.

Директор Канівської школи-інтернату Сергій Гринець зазначив, що його підопічні постійно і з нетерпінням щиро чекають своїх шефів у гості, а при зустрічі щиро їх вітають. Правоохоронці ж, завжди раді бачити дитячі очі, що світяться щастям, і задоволені посмішки своїх маленьких друзів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x