На Черкащині пограбували непритомного чоловіка

На Черкащині пограбували непритомного чоловіка

У непритомного чоловіка, який потребував медичної допомоги, грабіжник поцупив кошти. Зловмисник гадав, що отримає «легкі гроші», натомість може отримати тюремне ув’язнення. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Патрулюючи вулиці міста Умань, співробітники патрульної служби почули крик про допомогу. Злякана жінка показувала на чоловіка, який лежав без свідомості на асфальті. Раптом працівники міліції побачили, як їм назустріч з натовпу людей вибіг молодик. Правоохоронці зрозумівши, що чоловік може бути причетний до події, яка щойно сталася, кинулися навздогін та затримали його. На місце події негайно було викликано швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу.

Медики забрали потерпілого до лікарні, а втікача доставили до міськвідділу міліції для дачі пояснень. В розмові зі слідчими чоловік всіляко намагався виправдатися та стверджував, що немає ніякого відношення до цієї події, проте покази свідків та вилучені речові докази свідчили протилежне. Розуміючи, що ввести в оману правоохоронців йому не вдасться, зловмисник у всьому зізнався.

Затриманий 31-річний чоловік розповів, що тривалий час проживає в місті Умань і вже відбував покарання за вчинення майнових кримінальних правопорушень. Того дня, проходячи по вулиці, побачив чоловіка, який погано себе почував. В руках потерпілий тримав гроші. Зловмисник, замість того, щоб викликати швидку та допомогти бідоласі, підбіг до нього, вихватив кошти та кинувся навтьоки. Таку нахабну картину побачили випадкові перехожі, які і забили на сполох.

Наразі відносно грабіжника відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186(Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років. Досудове розслідування триває.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x