У Черкасах курси фінансової грамотності відвідують навіть пенсіонери

У Черкасах курси фінансової грамотності відвідують навіть пенсіонери

З початку 2014 року Черкаська філія ПриватБанку проводить суботні заняття з фінансової грамотності для пенсіонерів. Перше заняття розпочалося із запитань, що виникли у пенсіонерів при користуванні пенсійною карткою ПриватБанку. Працівник банку познайомила слухачів з перевагими пенсійної картки та картки «Універсальна», програмами «Бонус плюс» та «Депозит», послугою накопичення «Копилка». Інформує прес-служба ПриватБанку.

«Кожен власник пенсійної картки отримав відповіді на свої запитання, адже хтось її отримав кілька днів тому, а хтось користується протягом декількох років, – говорить керівник напрямку Соціальних програм Черкаського регіонального управління ПриватБанку, Оксана Крамаренко. – Люди похилого віку потребують інформації, саме цьому й присвячений тренінг. Перш за все це знайомство клієнтів з банківськими продуктами, з нашими новинками при роботі з банкоматом, ТСО, Приват24, додатками на смартфоні, але основна тема брифінгу це пенсійна картка, яка потрібна для своєчасного отримання пенсії, без очікування листоноші і ходіння на пошту або до відділення банку».

Пенсіонерам був продемонстрований навчаючий телевізійний ролик, щоб наглядно показати, які можливості пропонує ПриватБанк для своїх клієнтів. Пенсіонери дізналися більш докладно про карту «Універсальну», яка стане в нагоді на випадок, коли пенсія ще зайшла, а терміново знадобилися гроші – на подарунок коханому онукові або, на жаль, потрібно купити ліки.

«Мати картку Універсальна про всяк час виявилося вигідно, – говорить слухачка тренінгу, Козакова Інга Юрівна. – Зайде пенсія, гроші вчасно поверну на картку і не платимо ніяких відсотків за користування кредитом. Тепер бачу, що це зовсім не складно. Була приємно здивована ставленням до нас, пенсіонерів, співробітниками Банку, які завжди готові допомогти та все пояснити».

Слухачі тренінгу познайомилися з таким продуктом як регулярний платіж, послугою накопичення «Копілка» та отримали важливу для них інформацію, щодо сплати комунальних послуг безвідсотково та без відвідування відділення, коли влітку немає часу вирватися з дачі для оплати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x