Черкащину затоплено дощовою водою

Черкащину затоплено дощовою водою

Село Івахни Монастирищенського району 31 травня було затоплено дощовою водою. Фахівці ДСНС за допомогою мотопомпи та глибинного насосу відкачали 100 куб.м води, яка після негоди затопила 4 погреби та 3 криниці на території приватних домоволодінь по вул. Перемоги та вул. Кільцевій. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Цьогож дня в смт. Катеринопіль внаслідок сильних опадів сталося підтоплення прилеглої території та приміщень трансформаторної підстанції. Щоб захистити обладнання підстанції працівники Катеринопільського РЕМу її відключили і 99 абонентів по вул. Комарова та Карла Маркса залишилися без електропостачання. На допомогу працівникам з ремонту та обслуговування електромереж прийшли рятувальники Державного пожежно-рятувального посту №2, які допомогли відкачати з прилеглої території та з приміщень трансформаторної підстанції ЗТП-283 близько 700 куб.м води.

1 червня о 18:30 Городищенські рятувальники відкачали воду з 4 приватних домоволодінь по вул. 8 березня, які через неправильне влаштування зливової каналізації, після сильної зливи, виявилися підтопленими.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x