Свинини на Черкащині стає все менше

Свинини на Черкащині стає все менше

Обсяги промислового виробництва в області скоротились на 3,3% (порівняно з відповідним періодом минулого року). Про це «Новій Добі» повідомляє управління статистики в Черкаській області.

Загалом по Україні спад виробництва ще більший – на 5,2%.

У виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів за січень-вересень 2013р. проти січня-вересня 2012р. підприємствами галузі вироблено продукції менше на 3,7%. Серед випуску основних видів продукції скоротився випуск м’яса свиней на 27%, горілки – на 22%, ковбасних виробів – на 8%, олії соняшникової нерафінованої, спредів та сумішей жирових – на 9%, м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого – на 3%. Зате втричі зросло виробництво м’яса тієї ж птиці, тільки замороженого. Також зросло виробництво яловичини замороженої – на 58%.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x