Черкаський реабілітаційний центр відзначив День захисту дітей

Черкаський реабілітаційний центр відзначив День захисту дітей

У перший день літа в Україні й усьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Щоразу на свято до дітей КЗ «Черкаський навчально-реабілітаційний центр Черкаської обласної ради» приїзджає багато гостей. Про це «Новій Добі» повідомили в ДПІ в м. Черкасах.

Понад десяток років колектив ДПІ у м. Черкасах опікується підшефною групою цього закладу. Не забули міндоходівці Черкас навідатися до підопічних і в День захисту дітей. Привітав малечу зі святом начальник ДПІ у м. Черкасах Максим Криштопа.

Вихованці реабілітаційного центру з нетерпінням чекали на гостей, підготувавши для них святкову програму. У піснях, віршах, танцях вони висловлювали свою радість до життя, почуття до рідної землі й країни, славили мир, сонце, радість.

В закладі, завдяки кваліфікованим спеціалістам та сучасному обладнанню, діти отримують не лише якісне медичне обслуговування, але й тепло та турботу своїх вихователів. А це – головна запорука віри дитини у власні сили та усвідомлення того, що навколишній світ зовсім не такий жорстокий і в ньому є дуже багато добра.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x