Черкаські енергетики провели Спартакіаду

Черкаські енергетики провели Спартакіаду

Наприкінці травня у ПАТ «Черкасиобленерго» пройшли спортивні змагання, присвячені 69-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та 70-річчю звільнення Черкащини від фашистських загарбників. Традиційно команди змагались із восьми видів спорту. За багато років проведення Спартакіади спортсмени вивчили суперників. Отож цього року особливо ретельно готувались до змагань із естафетного бігу, шахів, багатоборства, риболовлі, дартсу, стрільби, більярду, настільного тенісу. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

Спартакіада тривала два дні. Потому судді підбили підсумки змагань.

Не підвели сподівань уболівальників команди Смілянського та Черкаського міського району електричних мереж, що увійшли до п’ятірки найкращих команд. Майже не поступились результатами у порівнянні з минулорічними змаганнями команди звенигородських, уманських, чорнобаївських енергетиків.

Третє загальнокомандне місце посіли уманські спортсмени, команда спортсменів Маньківського району електричних мереж виборола друге командне місце, першість – у команди апарату управління товариства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x