На Михайлівську школу-інтернат чекають нові спальні корпуси

На Михайлівську школу-інтернат чекають нові спальні корпуси

Після завершення особистого прийому громадян, 2 червня голова обласної ради Валентина Коваленко з робочою поїздкою відвідала Михайлівську школу-інтернат в Кам’янському районі. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі Черкаської обласної ради.

Разом з депутатом обласної ради Василем Касяном вони присвятили основний час для ознайомлення з будівництвом нового гуртожитку, який чекає завершення опоряджувальних робіт.

Валентина Михайлівна оглянула спальний корпус, куди мають переселитися вихованці інтернату, актову залу, інші кімнати, обговорила питання щодо забезпечення фінансування робіт таким чином, щоб відкриття і введення в експлуатацію відбулося напередодні вересня цього року.

Валентина Михайлівна також не обійшла увагою нинішні умови проживання дітей, відзначила, що там створено певний затишок, але зауважила, що дійсно учні тісняться в окремих кімнатах по десять, і більше. Ліжка – двоярусні тощо. Тобто, введення в дію спального корпусу буде дійсно для учнів школи-інтернат гарним подарунком до нового навчального року.

Після вивчення стану справ на будівництві голову обласної ради Валентину Коваленко та депутата обласної ради Василя Касяна, шефів, запросили на імпровізоване свято з нагоди початку літніх канікул.

Вихованці інтернату продемонстрували високі навички у танцях, в піснях, декламуванні віршів. Вони проявляли винахідливість і кмітливість у розгадуванні загадок.

У свою чергу господарі дякували Валентині Михайлівні і шефам, адже вони приїхали не з порожніми руками – привезли солодощі, м’ячі, лего, безліч інших подарунків.

Окремі слова вдячності адресувалися депутату обласної ради Василю Касяну, який є головою опікунської ради цього навчального закладу, і вже більше 20 років, незалежно від посади, турбується про його вихованців.

На завершення робочої поїздки голова обласної ради виконала приємну місію – вручила директору школи-інтернат Василю Могилею, який очолює заклад майже п\’ятнадцять років, відзнаку «200 років з дня народження Тараса Григоровича Шевченка».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x