Черкаські міндоходівці запросили в гості… власних дітей

Черкаські міндоходівці запросили в гості… власних дітей

Де працюють твої батьки? Чим вони займаються? Ці та багато інших питань завжди полюбляють дорослі задавати дітям, проте мало хто з дітлахів може дати на них чітку та правильну відповідь. Можливість побачити на власні очі робоче місце тата або мами та дізнатись від їх керівника про роль батьків у наповненні бюджету отримали змогу діти працівників ДПІ у м. Черкасах.

Про це «Новій Добі» повідомили в ДПІ у м. Черкассах.

Особливий «День відкритих дверей» проводив начальник ДПІ у м. Черкасах Максим Криштопа. Розпочалась екскурсія з історії виникнення та розвитку податкової інспекції, кожен важливий момент якої дбайливо зберігається у фондах музею. Тут діти змогли побачити і перший «калькулятор» – арифмометр, і перші посвідчення, і форму, і пам’ятні світлини, на яких зображені важливі події з життя установи.

Максим Криштопа запросив маленьких гостей і до свого кабінету, де разом з ними провів «виробничу нараду», під час якої діти дізнались про складність роботи податкового інспектора та про важливість цієї професії для країни. «Завдяки щоденній роботі Ваших батьків, бюджет нашої держави отримує кошти, необхідні для виплати пенсій, допомоги, утримання дитячих садочків, шкіл, лікарень та інших соціальних структур. Ця робота дійсно дуже складна і відповідальна», – зазначив Максим Криштопа.

Після «наради» кожен з дітей отримав можливість посидіти у кріслі начальника та покерувати телефоном власними мамою або татом. На згадку про «День відкритих дверей» дітлахи отримали солодощі, безліч позитивних емоцій та яскраві фотографії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x