В Умані на пошті вилучили 240 пляшок спирту

В Умані на пошті вилучили 240 пляшок спирту

Двісті сорок 5-ти літрових пластикових пляшок, заповнених рідиною з характерним запахом спирту, орієнтовної вартості 72 тис грн вилучили днями співробітники оперативного управління ГУ Міндоходів у Черкаській області у приміщенні кур’єрського відділення «Нової пошти» в Умані. Тимчасовий доступ до речей і документів міндоходівці отримали на підставі відповідної ухвали суду в ході розслідування кримінальної справи за фактом зберігання та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв.

Згідно з документами, «горючий» вантаж у 120 дал належав 24-річному місцевому жителю. Про це повідомив в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Черкаській області Олександр Чалий. Повідомляють в управлінні.

Він розповів, що це тільки одне з виявлених місць зберігання «підприємливим» уманчанином алкогольного фальсифікату. Раніше під час обшуку складських приміщень приватного підприємства Умані співробітники оперативного управління ГУ Міндоходів у Черкаській області вилучили із незаконного обігу 494 пластикові пляшки об’ємом 5 літрів (всього 247 дал), заповнені рідиною з характерним запахом спирту орієнтовної вартості 148,2 тис гривень. Відібрані зразки рідини для детального дослідження. Слідчі дії проводить слідче управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів в області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x