Смілянські веслярі здобули 29 призових місць на змаганнях

Смілянські веслярі здобули 29 призових місць на змаганнях

Змагання на Тясмині стали вже традиційними, проводяться четвертий рік поспіль. У тридцяти одному заїзді на байдарках і каное (одиночках і двійках) взяли участь більше 90 спортсменів з Херсону, Черкас, Новоархангельська, Сміли, Вільшанки. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Смілянської міськради.

Змагання проводилися на дистанціях 200 та 500 метрів окремо серед юнаків та дівчат за різними віковими категоріями та класом човнів. Головним суддею змагань була майстер спорту з веслування Людмила Даниленко.

За підсумками змагань 29 призових місць здобули юні сміляни, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Локомотив», які й вибороли у напруженій боротьбі Кубок Олександра Мотузенка. На ІІ місці команда з Черкас, на ІІІ місці – команда з смт. Вільшанка. Абсолютними володарями Кубка Олександра Мотузенка стали сміляни: серед юнаків 1998 – 1999 р.н. – Владислав Руденко, серед юнаків 2000 – 2001 р.н. – Олексій Гаркавий. Підготували наших веслувальників тренери Тетяна Пристайлова, В’ячеслав Черненко, Дмитро Гусєв.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x