Черкаський педагог – переможець конкурсу «Джерело творчості»

Черкаський педагог – переможець конкурсу «Джерело творчості»

У Міністерстві освіти і науки України нагородили переможців Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка». Перемогу у гуманітарному напрямку здобула черкащанка Надія Чередник – керівник гуртка Центру дитячої та юнацької творчості Черкаської міської ради. Про це повідомили в прес-службі департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Всеукраїнський конкурс організовано Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти спільно з Українським державним центром позашкільної освіти, Національним центром «Мала академія наук України» та Інститутом проблем виховання НАПН України. Вручення відзнак та подарунків переможцям відбувалося за участю начальника відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини МОН Алли Середницької, голови журі конкурсу, завідувача лабораторією діяльності позашкільних закладів Інституту проблем виховання НАПН України Валерія Мачуського, директора Національного центру «Мала академія наук України» Оксена Лісового, директора Українського державного центру позашкільної освіти Геннадія Шкури, начальника відділення змісту позашкільної освіти та виховної роботи ІІТЗО Олени Артеменко та головного редактора газети «Позашкілля» Олени Калюжної.

У конкурсі взяли участь 112 керівників гуртків з чотирьох напрямів: «Науково-технічний», «Дослідницько-експериментальний», «Гуманітарний», «Соціально-реабілітаційний». За результатами роботи журі до вирішального очного туру було запрошено 57 учасників. Керівники гуртків протягом 3-х конкурсних днів презентували свої творчі, професійні досягнення та ділилися досвідом з іншими учасниками заходу, демонстрували педагогічну майстерність та творчі підходи у проведенні гурткової роботи. Відкриті заняття учасники конкурсу проводили у навчальних закладах м. Києва – спеціалізована школа № 115 ім. І. Огієнка, ліцей «Голосіївський» № 241, Центр науково-технічної творчості молоді «Сфера» Оболонського району.

За результатами конкурсної програми членами журі визначено 8 переможців, 29 призерів та 13 лауреатів. За високі професійні досягнення, педагогічну майстерність і творчий підхід до надання дітям і молоді позашкільної освіти переможців і лауреатів конкурсу відзначено дипломами, подарунковими книгами, пам’ятними відзнаками. Перемогу у гуманітарному напрямку журі переконливо віддало черкащанці Надії Чередник керівнику гуртка Центру дитячої та юнацької творчості Черкаської міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x