Геннадій Бобов про вбивство Василя Сергієнка

Геннадій Бобов про вбивство Василя Сергієнка

Геннадій Бобов прокоментував хід розслідування по справі із викрадення та вбивства Василя Сергієнка. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Сьогодні минає 2 місяці із викрадення активіста Василя Сергієнка. Офіційно:
«Ввечері 4 квітня 2014 року в Корсунь-Шевченківському було викрадено, а згодом, 5 квітня, знайдено жорстоко вбитим прихильника ВО «Свобода» Василя Сергієнка.

5 квітня, з огляду на резонанс справи, я особисто звернувся до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова і Голови СБ України Валентина Наливайченка з проханням взяти під особистий контроль цю справу, а до органів внутрішніх справ, прокуратури і Служби безпеки України з вимогою забезпечити оперативне і неупереджене розслідування цього злочину.

На жаль, минуло два місяці, але вбивство не розкрито, а винні не покарані.

Змушений в черговий раз звернутися до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, Генерального прокурора України Олега Махніцького і в.о. Начальника УМВС у Черкаській області Владислава Пустовара з проханням пришвидшити хід розслідування по цій справі та повідомити мене особисто про стан кримінальної справи в обсягах, що не порушують таємницю слідства згідно з чинним законодавством України».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x