У Ямполі відкрили новий дитсадок

У Ямполі відкрили новий дитсадок

У перший день червня – День захисту дітей – на Катеринопільщині відкрили новий дитсадок. У його урочистому відкритті в селі Ямпіль взяли участь голова райдержадміністрації Ольга Ніколенко, начальник фінансового управління райдержадміністрації, депутат районної ради Володимир Коваленко.

Про це «Новій Добі» повідомили в Катеринопільській РДА.

Дитячу установу під назвою «Ромашка» відкрито після проведеного капітального ремонту приміщення та заміни матеріально-технічної бази. Вітаючи вихованців, їхніх батьків та вихователів зі святом, голова райдержадміністрації Ольга Ніколенко зазначила, що відкриття дитячого садка саме у День захисту дітей є дуже символічним:

– Адже головне для нас, щоб як найбільше діток мали можливість відвідувати дитсадок, та отримували комфортні умови для виховання та підготовки до школи. Тож наше завдання – забезпечити їм хороше майбутнє. А робота щодо охоплення дітей району дошкільною освітою буде продовжена. Цей напрямок діяльності є одним із пріоритетних для районної влади. Сьогоднішня подія є цьому підтвердженням, – наголосила керівник району.

– Село через пожежу залишилося без дитсадка. Відтепер молоді матусі можуть зітхнути з полегшенням і віддати дітей в надійні руки вихователів дитсадка, – коментує ситуацію сільський голова с. Ямпіль Олена Стеценко. За її словами, старе приміщення переобладнали в виховний комплекс, де є все необхідне для якісного виховання та освіти дошкільнят. У дитсадку – світлі кімнати, наявні необхідні меблі, зроблено ремонт. В даний час «Ромашку» будуть відвідувати 12 дітей, яким голова райдержадміністрації вручила подарунки з нагоди свята.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x