На черкаських дорогах провали

На черкаських дорогах провали

На розі проспекту Хіміків та вулиці Сурікова сьогодні виник значний провал дорожнього покриття. За розмірами аварійна ділянка досягає однієї полоси проїжджої частини. Тож рух транспорту нині по проспекту Хіміків гальмується. Про це «Нова Доба» дізналася в спрес-службі міської ради.

Як розповіла перший заступник директора департаменту-начальник управління житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Алла Грохольська, причину суттєвої просадки дорожнього покриття на згаданій ділянці проїжджої частини по проспекту Хіміків зараз з’ясовують фахівці.

За її словами, аби не допустити потрапляння у місце провалу на проїжджій частині транспорту, аварійну ділянку – огороджено. Тому рух транспортних засобів дещо уповільнюється.

– Особливих незручностей, з огляду на цю ситуацію, мають тролейбуси, які курсують проспектом Хіміків до ПАТ «Азот». Оскільки провал фактично перекрив нормальний рух транспорту на одній з полос, тому тролейбусам, які повертаються з ПАТ «Азот», немає змоги як об’їхати аварійну ділянку. Тож зараз вони рухаються в об’їзд по вулиці Рябоконя, – зауважила Алла Грохольська.

А також звернулась до водіїв з проханням: аби запобігти незручностям, викликаних скупченням транспорту по проспекту Хіміків, за можливості, уникнути руху у згаданому напрямку, обравши інших шлях пересування на власному авто.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x