Заступник губернатора про призначення свого брата у владу: «А чому це негатив?»

Заступник губернатора про призначення свого брата у владу: «А чому це негатив?»

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль дивується, чим викликане зацікавлення новим кадровим призначенням у владі. Нагадаємо, як повідомлялося, рідний брат пана Віталія – Сергій Коваль – став начальником управління майном обласної комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

Про це повідомляє «Прочерк».

У коментарі «Прочерку» Віталій Коваль зазначив, що його брат проходив конкурс та два місяці безоплатного стажування (у конкурсі насправді брав участь лише один – Сергій Коваль).

– Чому, якщо людина мій родич, то це негатив? Його кандидатуру погодили на народній раді ще до того, як мені надійшла пропозиція на заступника! Тож цей процес він навіть пройшов раніше ніж я. У нас з ним різні життєві шляхи і навіть політичні: я в партії «За Україну!», а він «батьківщинівець» і є креатурою Анатолія Бондаренка. Він пройшов процедуру люстраційного комітету, – запевнив Віталій Коваль.

За словами Віталія Коваля, люди, що можуть бути незадоволені призначенням його брата у владу, насправді самі ніколи ніде не працювали і не брали на себе відповідальності.

– Давайте оцінювати людей по роботі! Сергій взяв надважкий шматок – управління комунальним майном. Чому ніхто не хотів за це братися? Бо регіонали довели підприємства до банкрутства. Сергій має досвід і юридичну освіту. Нині він цілими днями працює, їздить по області. Що ж до того, хто кому підпорядкований і які має впливи, то тут швидше я підпорядкований йому, бо обласна рада делегує повноваження облдержадміністрації. Він є представником обласної ради по комунальному майну. Він може ставити якісь умови як той хто делегував повноваження, – запевнив Віталій Коваль

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x