В Черкасах відбудеться матч молодіжних команд

В Черкасах відбудеться матч молодіжних команд

У випадку вдалого проведення у Черкасах матчу молодіжних збірних України та Латвії УЄФА може затвердити наше місто в якості резервного для проведення матчів Ліги Європи чи Ліги чемпіонів. Про це на прес-конференції заявив перший заступник Голови комітету національних збірних команд Федерації футболу України Володимир Лашкул. «Новій Добі» про це повідомили в прес-службі Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Було проведено дуже серйозну роботу, щоб матч молодіжних команд було все ж зіграно в Черкасах, як планувалося до останнього часу. УЄФА довгий час відмовляло, залишаючи чинним своє рішення відносно того, що всі міжнародні матчі в Україні мають проходити або в Києві, або у Львові. Тому ми звернулися за допомогою до віце-президента УЄФА Григорія Суркіса, який і зумів таки відстояти гру в Черкасах.

За словами Володимира Лашкула, вирішальне слово залишалося за головою Латвійської федерації футболу, однак і його вдалося переконати, що матч збірних України й Латвії доцільно провести саме у Черкасах.

Підтримав цю ідею також і губернатор Черкаської області Юрій Ткаченко. Матчі «Шахтаря», що відбулися у нас останнім часом, також зіграли свою роль. УЄФА так і заявила: якщо Черкаси впораються з проведенням цього матчу, значить, на це місто можна буде розраховувати в якості резервного на матчі Ліги Європи чи Ліги чемпіонів. Якщо в цьому місті, звісно, захочуть провести своєї ігри учасники єврокубків, – зазначив Володимир Лашкул.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x