Черкаські працівники ДАІ повернулися зі Сходу

Черкаські працівники ДАІ повернулися зі Сходу

Сьогодні, 4 червня, очільник обласної міліції України в Черкаській області Владислав Пустовар та в. о. начальника УДАІ Ярослав Чубатюк вручили цінні подарунки та премії 10 працівникам інспекції, які нещодавно повернулися зі Сходу України. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Черкаські працівники ДАІ повернулися зі Сходу

Черкаські ДАІшники були на Сході місяць, з 1 травня до 1 червня, а саме перебували на блокпосту біля Слов’янська, де перевіряли авто на наявність зброї, наркотиків і тому подібного.

Як розповів Сергій Ненахов, майор міліції, заступник начальника ДАІ міста Черкас, що колеги з інших областей знаходили зброю, гранати. Черкаські військові, перебуваючи на блокпосту, потрапили під обстріл мінометом, саме в той час, коли перевіряли машини. На щастя, всі залишилися живими, лише один з ДАІшників отримав осколкове поранення.
Рідні Сергія Ненахова навіть не знали, що той перебуває біля Слов’янська. Від’їжджаючи туди, він повідомив, що поїхав на відпрацювання. Розповів про те, де насправді був уже по приїзді додому.

Черкаські працівники ДАІ повернулися зі Сходу

Поки що працівники черкаського ДАІ не будуть їхати в східні області, повідомив начальник міліції Владислав Пустовар. Натомість поїде туди зведений загін, близько ста осіб з Черкаської області, а ті черкащани, які зараз на Сході, повернуться додому.

Для підтримки наших військових щотижня з Черкас відправляється автобус з харчами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x