Черкаські веслярі розважали дітей з прийомних сімей

Черкаські веслярі розважали дітей з прийомних сімей

Спортивні діячі міста влаштували для малечі справжнє спортивне свято. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Спортивне свято на базі веслування прикуло чимало уваги. Туди чи не вперше завітали вихованці притулків сімейного типу та діти з прийомних сімей. Батьків та дітей розділили на дві команди: «Факел» та «Ракета». Маленьких гостів взялися розважати не лише вихованці школи веслування, але й спортивні діячі міста.

Естафети, ігри з м’ячем, перетягування канату та справжній кегельбан. Старт за стартом малеча визначала найспортивнішу команду. За почесне звання боролися сім прийомних сімей. Серед змагальників і вихованці черкаського дитячого будинку сімейного типу. Їх у родині семеро. Для кожного таке свято – нагода поспілкуватися.

Розважали малечу не лише спортивними, але й смачними змаганнями. На базі веслування влаштували конкурс на найсмачнішу кашу. Тут найвправнішого вже визначали серед батьків.

Потому малечі влаштовують справжній водний майстер-клас. За наставників – кращі веслярі Черкас.

Організували захід – управління у справах сім’ї, молоді та спорту департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, Відділення НОК України в Черкаській області та дитячо-юнацька спортивна школа з веслування Черкаської міської ради.

Переможці спортивної першості отримали почесні грамоти та спортивний інвентар. Такі свята організатори планують зробити традиційними, аби залучити малечу до занять спортом та здорового способу життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x