Сусід вкрав бензин у драбівчанки

Сусід вкрав бензин у драбівчанки

Вночі, поки сусідка спала, чоловік проник на її подвір’я та з підсобного приміщення викрав каністри з бензином та електроінструменти. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Драбівського райвідділу міліції звернувся 36-річний житель одного із сіл району. Заявник розповів правоохоронцям, що він приїхав у село провідати свою стареньку маму та виявив пошкоджені двері до підсобного приміщення. Звідти зникли каністри з бензином та деякі електроінструменти. На місце пригоди була направлена слідчо-оперативна група.

Уважно вислухавши чоловіка, правоохоронці почали з’ясовувати всі обставини події та пошуки підозрюваного. Оглядаючи місце події експерти виявили розлите мастило, слід якого вів прямо до сусідньої хати. Оперативні працівники вирішили перевірити та направились по слідах до будинку господаря. Побачивши людей у формі на своєму порозі, чоловік зрозумів, що його викрито та зізнався у вчиненому. Зловмисник розповів, що на сьогодні ніде не працює і хотів таким способом підзаробити. До старенької сусідки навідувався часто, так як вона жила сама, і знав, що, де знаходиться. Вночі зайшов на подвір’я, зірвав з підсобного приміщення замок та виніс з нього каністри з бензином та деякі електроінструменти. Викрадене відніс до себе додому. Проте збагатитися на майні пенсіонерки йому завадили правоохоронці.

На цей час за фактом слідчим відділенням Драбівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене кримінальне правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x