Драбівчанин украв у пенсіонера гаманець

Драбівчанин украв у пенсіонера гаманець

Чоловік вкрав гаманець з коштами у старенького та витратив їх на свої потреби. Працівники міліції встановили особу зловмисника, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Драбівського районного відділу міліції звернувся 76-річний житель одного із сіл районну із заявою, про те що невідома особа проникла до його будинку та викрала гаманець, в якому була одна тисяча гривень. Проводячи огляд місця події, правоохоронці звернули увагу на те, що на вікнах та дверях відсутні сліди злому, проте, як стверджував господар, він завжди тримає будинок зачиненням. Під час спілкування з потерпілим правоохоронці дізналися важливу інформацію. Напередодні до нього приходила знайома з сином, щоб допомогти по господарству, саме після їхнього візиту чоловік виявив крадіжку. Отримавши необхідну інформацію правоохоронці вирушили за адресою проживання візитерів. Побачивши на своєму порозі людей у формі, 28-річний чоловік зрозумів, що його викрито та у всьому зізнався. Він розповів, що коли всі працювали, він непримітно зайшов до будинку, забрав гаманець з грошима та пішов дали працювати. Викрадені кошти витратив на свої потреби.

Наразі за фактом крадіжки слідчим відділенням Драбівського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п\’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x