Чигиринські злодії пограбували кафе

Чигиринські злодії пограбували кафе

Зловмисники викрали з території розважального закладу попільнички та стільці. За декілька годин крадіїв було встановлено та затримано. Вкрадені речі повернуті власнику. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Чигиринського районного відділу міліції звернувся 54-річний працівник кафе одного із сіл району з заявою про те, що в ночі їх заклад обікрали. З території літньої площадки зникли попільнички та стільці. За вказаною адресою черговий направив слідчо-оперативну групу.

Провівши ретельний огляд місця події та переглянувши відеозапис з камер спостережень, працівники міліції розпочали пошуки зловмисників. На відеозапису було видно, що до кафе на автомобілі під’їхало двоє чоловіків, які погрузили до автівки майно закладу та зникли в невідомому напрямку.

Проводячи оперативно-розшукові заходи працівники міліції встановили крадіїв, ними виявились 29-ти та 32-річні місцеві жителі, які зловживають алкоголем та мають на селі недобру славу.

Зловмисників затримали за місцем проживання, чоловіки відпочивали після розгульної ночі. В розмові зі слідчим, вони повністю зізналися у вчиненому та розповіли, що того дня добряче хильнувши оковитої, їздили на автомобілі по селу та шукали гострих відчуттів. Проїжджаючи повз місцеве кафе, вирішили його обікрасти. Мету свого вчинку, чоловіки так і не змогли пояснити.

Наразі за даним фактом слідчим відділенням Чигиринського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робот на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робот на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x