Черкаське підприємство майже 10 років подає звіти в електронному вигляді

Черкаське підприємство майже 10 років подає звіти в електронному вигляді

ДП «Черкасистандартметрологія» стало першим черкаським підприємством, яке розпочало подавати звітність в електронному вигляді. Інформують про це в ДПІ в м. Черкасах.

«У своїй діяльності наше підприємство завжди намагається використовувати сучасні технології, і це стосується не лише обладнання, але й методів роботи. Тому, коли майже 10 років тому назад у нас з’явилась можливість спробувати подавати податкову звітність в електронному вигляді, ми відразу на неї погодились», – розповідає головний бухгалтер ДП «Черкасистандартметрологія» Надія Васильківська.

Як результат – бухгалтерія ДП «Черкасистандартметрологія» звітується ДПІ у м. Черкасах виключно в електронному вигляді.
«І жодного разу ми не пошкодували про такий вибір. З кожним роком я особисто переконуюсь лише в перевагах такого способу звітування, – зазначає головний бухгалтер. – По-перше, це відповідає вимогам сьогодення. По-друге, бухгалтери нашого підприємства вже забули дорогу до податкової інспекції, оскільки вся звітність надсилається прямо з робочого місця. По-третє, податкова звітність, ще до її відправлення в інспекцію, перевіряється на можливі арифметичні помилки, які програма сама пропонує виправити, а це для бухгалтера є дуже важливим моментом», – наголосила Надія Васильківська.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x