Телевізійну студію було відкрито в ЧНУ

Телевізійну студію було відкрито в ЧНУ

Урочисте відкриття мультимедійної телевізійної студії та апаратного відеомонтажу відбулося в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. Такий подарунок зробив Фонд Ріната Ахметова до Дня журналіста.

Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Тетяна Григорівна Бондаренко, завідувач кафедри журналістики, реклами та PR-технологій, з радістю відмітила те, що тепер студенти-журналісти їхнього університету матимуть змогу працювати за професійними комп’ютерами, які можна паралельно використовувати для прямих ефірів. Оскільки зараз є багато талановитої молоді, яка хоче в повній мірі проявити всі свої здібності, але із-за якихось зовнішніх перепон університет не міг надати таких можливостей.

Після офіційної частини було перерізано червону стрічку і на власні очі всі побачили ту диво-техніку. Це і професійні комп’ютери, звукове обладнання, FullHD відеомікшер, аудіомікшер, спеціалізоване студійне світло.

Не можна було не помітити дизайнерський смак того, хто розставив всі ці речі, колір стін, стелі, всю кольорову гаму кімнати. Дизайнерським питанням займався сам декан факультету.

Анатолій Кузьмінський, ректор Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького, висловив величезну подяку Фонду за співпрацю. А Погрібний Ігор Іванович, декан факультету української філології та соціальних комунікацій наголосив на критеріях, які були покладені в основу співпраці: чесність, прозорість, відкритість, щирість, толерантність, доброзичливість.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x